CAFETARIA GANZENPOORT

CAFETARIA GANZENPOORT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 148 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Ganzenpoort. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 20:40 Net een mail gestuurd naar de klantenservice omdat ik een verkeerde bestelling heb gekregen. Man aan de telefoon hangt mij op. Zit met verkeerd koud eten al 2 uur. Bezorger is nergrn te bekenen. Asociale bij dit bedrijf
13 aug 2022 om 23:06 Slecht eten, patat was hard, nuggets waren hard, in mijn kapsalon zaten alleen maar botjes, op de loempia zat alleen maar olie en in de burger zat een blonde haar. Geen eten hier halen!!!
10 aug 2022 om 7:25 Het eten was heerlijk, hier ga ik zeker nog een keer bestellen. De rotirol was goed gevuld en op smaak gemaakt.
8 aug 2022 om 21:13 Lekker en vers zoals altijd
21 jul 2022 om 20:43 Een van de slechtste nasi’s die ik heb gegeten. De kip was wel lekker.
12 jul 2022 om 20:38 Vandaag had ik een shoarma menu besteld. Het was super lekker. Voor herhaling vatbaar.
4 jul 2022 om 0:33 Het is was prima, ze leverde snel en de prijs is ook redelijk! Ga hier zeker vaker bestellen!
28 jun 2022 om 9:22 I am two days sick of the food which they provided to me was roti checkenfile the food was over date after I got sick for two days already never go to this place again
26 jun 2022 om 20:39 Kip was rauw van binnen. Helemaal rood. Er zaten 16 patatjes in het menu. Ja ik kon ze tellen. Heel slecht! 9€ die ik nooit meer terug ga zien....
11 jun 2022 om 1:06 Niet goed en dit is niet de eerste keer dat het gebeurd…
6 jun 2022 om 1:21 HET ETEN WAS SUPER SLECHT! Ze hebben mij de verkeerde patat gegeven. Snackbar opgebeld. Medewerker gaf aan dat het te druk was en niet mijn juiste patat kon bezorgen. De patat was KEIHARD! Ik had alles moeten weggooien. NOOIT MEER!
26 mei 2022 om 6:55 Roti besteld zat witte krullend haar in roti konde niet eten heb gebeld toen medewerker heeft gezegd we bellen terug ze hebben niet gebeld zat zonder eten patat was koud en slaaap teveel zout en vet