CAFETARIA GANZENPOORT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 214 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Ganzenpoort. Meer weten? Ontdek meer

12 feb 2024 om 8:01 Lekker eten, op tijd bezorgd. Deze raad ik aan!
1 feb 2024 om 6:16 Gouden Leeuw. Prima, lekker, snel, veel voor kleine patat, aardige dude!
28 jan 2024 om 8:00 Alles geleverd binnen de aangegeven tijd. Smaakte goed, was warm. En dat voor een zaterdagavond
3 nov 2023 om 17:05 Full of shit gave me a small fries instead of a big one that I ordered and didn’t have me the rest of my order never again would I order here
1 nov 2023 om 22:07 Bestelling was niet compleet. Er miste 10 kipstukjes. Ik heb gebeld en er werd gezegd dat ik het zelf maar moest komen ophalen, omdat ze geen bezorgers meer hebben (19.30). Ze konden er niks aan doen. Bedenk liever een andere leugen
31 okt 2023 om 22:52 We wisten dat het 50 min. kon duren. Kwaliteit was goed.
29 okt 2023 om 20:55 Goeie service
24 okt 2023 om 22:18 Duurde erg lang, patat was gwn koud en olieeg. Zonde van mijn geld, niet lekker
20 okt 2023 om 22:02 Niet eens even geleverd
16 okt 2023 om 20:55 Harde friet smaakte naar oude her gefrituurde friet
14 okt 2023 om 18:39 Ze hebben mijn bestelling niet compleey geleverd. Geven aan dat ze daar niks aan kunnen doen en dat het aan de bezorger ligt.
8 okt 2023 om 7:33 Chicken wings tasted bad , fries not good and doner as well